Технички податоци

Модел
A1 Pro
Боја
Црна
Моќ
746W
Функции
Брзина 0,5км/ч-6.0км/ч, Максимална тежина 100кг, 65dB
Димензии и тежина
1432 X 547 X 129мм, 28кг
Пакет
1 лента за трчање, 1 полнач, 1 далечинско, упатство за употреба
" />
Поддржано од Bestpricemk Најдобра цена © 2021.