Технички податоци

Бренд
Xiaomi
Модел
Mi LED 4S 43''
Големина на дисплеј
43''
Димензии и тежина
Должина – 959,6мм; Висина – 556,8мм; Тежина (без основа) – 7,2кг; Тежина( со основа) – 7,32
Гаранција
2 години
" />
Поддржано од Bestpricemk Најдобра цена © 2021.