Технички податоци

Бренд
Xiaomi
Модел
AIoT AC2350
Боја
Црна
Оперативен систем
Android 4.0 или понов, IOS, Linux, MAC OS X, Win 2000, Win 2008, Win Vista, Win XP, Win7 32, Win7 64, Win8 32, Win8 64
CPU
4-јадрен Qualcomm IPQ8071A A53 1GHz и 2 јадрен 1,7GHz NPU
Фреквенција
IEEE 802.11ac/a/n 5GHz, IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz WAN 1*10/100Mbps LAN 3*10/100Mbps WiFi :2,4GHz, 5GHz
Поврзување
Моќ на пренос 2183Mbps, Брзина на пренос: 1167Mbps, Брзина на Ethernet врска: 100Mbps
Функции
6 надворешни антени + 1 надворешна AIoT антена 2 x 2.4G Wi-Fi (IEEE 802.11ax максимална брзина до 574Mbps) 4 x 5G Wi-Fi (IEEE 802.11ax маскимална брзина до 2402 Mbps)
Димензии и тежина
220 x 141.5 x 49 мм
" />
Поддржано од Bestpricemk Најдобра цена © 2021.