Технички податоци

Бренд
Xiaomi
Модел
S500
Боја
Црна
Батерија
60 минути, полнење до 1.5 час
Димензии и тежина
155,1 x 61,6 x 63,3мм
Пакет
1 машинка, 1 кабел за полнење, 1 четка за чистење, 1 упатство за употреба
" />
Поддржано од Bestpricemk Најдобра цена © 2021.