Технички податоци

Бренд
Xiaomi
Модел
1S
Боја
Црна
Моќ
250W, до 25км/ч
Напредни функции
Smart App, Kinetic Energy Recovery System, Е-ABS
Батерија
автономија до 30 км
Гаранција
2 години
" />
Поддржано од Bestpricemk Најдобра цена © 2021.