Технички податоци

Бренд
Xiaomi
Модел
Mi 2
Боја
Бела
Wireless
до 300Mbps
Димензии и тежина
12 x 3 x 9 цм, Tежина 30 грама
" />
Поддржано од Bestpricemk Најдобра цена © 2021.